TAYFUN OKAN ÇOBANCIK

Ad Soyad :TAYFUN OKAN ÇOBANCIK
ÖZGEÇMİŞ

26.07.1973 Konya doğumluyum. Aslen Kırklareli merkez Karıncak köyündenim. İlk , orta ve lise eğitimimi Kırklareli’de gördüm. 1995 Haziran Trakya Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Mezun oldum. 1999 Ekim Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde Yüksek Lisansımı bitirdim. Meslek hayatıma Deutsche Gesellschaft für Technisvhe Zusammenarbet (GTZ) Projesi kapsamında Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinde Islah Uzmanı olarak başladım. 1999 Kasım ayı projenin sona ermesiyle İstanbul Samandıra kışlasında 271. dönem askerlik görevimi yaptım . 20.07.2000 ve 15.01.2001 tarihleri arasında Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinde görevime devam ettim. 22,02,2001 tarihinden itibaren özel sektörde Hammadde Satınalma süreçlerinde çeşitli görevler yaptım. Evli ve iki kız babasıyım.

MESAJ GÖNDERİN

Tüm soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki form yardımı ile bize iletebilirsiniz. Konu hakkındaki cevap, vermiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.

İletişim Formu